Solymáry ÁrnyékolástechnikaRedőny, Reluxa, Roletta, Harmonikaajtó, Szalagfüggöny, Szúnyogháló, Napellenző - Budapesten és vonzáskörzetében

Gyakran Ismételt Kérdések

Nemrégiben költöztünk új házba, ahol a nemrég elkészült épületben beépített redőnytok van. Milyen fajta redőny szerelhető be ilyen tokba?

Manapság elég gyakori, hogy az új épületekbe már előre beszerelik a redőnytokot. Ebbe akár műanyag redőny, akár alumínium redőny is beszerelhető, utóbbi akár motorizált változatban is. Amennyiben nincs beépített redőnyszekrény, külső tokos redőnyt készítünk.

Ha szúnyoghálóval kombinált műanyag redőnyt rendelek, hogyan fog működni a szerkezet?

A redőny és a mozgatható szúnyogháló egymástól teljesen függetlenül működtethető, a szúnyogháló és a redőny is rendkívül könnyen kezelhető. A szúnyogháló anyaga speciális, üvegszálas sűrű szövésű, UV háló, füst színű háló, ami néhány méterről szinte már nem is látható.

Teraszajtók, erkélyajtók esetén milyen megoldás javasolt, ha redőnyt és szúnyoghálót is szeretnénk?

Lehetséges a redőnytokból függőlegesen lehúzható szúnyogháló, vagy oldalra húzható szúnyogháló kívülre szerelve. A redőny és a szúnyogháló egymástól függetlenül működtethető.

Mennyire időigényes és mekkora felfordulással jár a redőny felszerelése?

Mivel a redőnyt méretre gyártva szállítjuk a helyszínre, a redőnyszerelés gyors és minimális felfordulással, kosszal jár.

Milyen magas épületre lehet napellenzőt szerelni?

Akár a 10. emeletre is lehet, de ilyen magasságban kizárólag szélcsendben szabad kitekerni. Ha a napellenző szélérzékelős, akkor a szélérzékelő miatt a motor mindig be fogja tekerni.

Az alumínium reluxa mennyire zárja ki a fényt és mennyire tartja hűvösen a szobát?

A reluxa árnyékoló félhomályt ad, teljes fényzárást nem nyújt. Hűvösebb lesz a szoba általa, de a azt a hűsítő hatást, mint a redőny, nem tudja nyújtani.